fbpx

Pure : natuurlijke en pure ingrediënten

Pure : natuurlijke en pure ingrediënten

Kim van “Birdwonders blog”   had Pure producten getest en in haar blog schreef:

Omdat mijn huid niet de makkelijkste is en ik niet alle producten prettig vind ben ik altijd op zoek naar goede producten om te proberen. Bij het zoeken naar deze producten heb ik wel een aantal eisen: de producten moeten natuurlijk zijn en daarnaast vooral diervriendelijk.

Heel blij was ik dan ook toen ik ‘Pure’ ontdekte. Deze huidverzorging is gemaakt met verzorgende oliën met kruiden, bloemen en planten extracten. Het is helemaal natuurlijk en vrij van chemicaliën en parabenen.

Ook is Pure uiteraard niet op dieren getest en alle producten (behalve de lippenbalsem welke bijenwas bevat) zijn veganistisch.

natuurlijke

Pure is gemaakt met natuurlijke en plantaardige ingrediënten omdat we moeten kunnen vertrouwen op wat we gebruiken voor onze huid. Huid is het grootste orgaan dat de mens heeft en 60% van wat we op onze huid smeren komt in ons bloed en organen terecht. Om deze reden wil ik niet dat er chemische rommel in mijn huidverzorging zit en wil ik lief zijn voor mijn lichaam.

De producten van Pure zijn ook echt heel fijn. Wanneer je de potjes opent komt de heerlijke geur je al tegemoet. De producten voelen erg fijn aan op mij huid. Wel zijn ze een beetje vettig, door oliën, waardoor ik s’ochtends niet te veel opsmeer omdat anders mijn makeup wat minder goed zit. In de avond gebruik ik wat meer creme zodat alles gedurende de nacht goed intrekt en mijn huid er in de morgen fris en zacht uitziet!

 

Momenteel gebruik ik de oogcrème, dag/nacht crème en de makeup remover. Al deze producten zijn heel prettig! De oogcrème bevat ingrediënten als zeewier, roos, kamille en geranium en in de dag/nacht creme vindt je bijvoorbeeld olijfolie, cocoa boter, lavendel en calendula. Het zijn allemaal ingrediënten die ik herken wanneer ik ze lees, in tegenstelling tot de ingrediënten die je leest op potjes van andere cosmetica merken. Dit vind ik heel fijn en op deze manier is het voor mij ook gelijk duidelijk dat het product veganistisch is.

natuurlijke

Wil je ook de producten van Pure proberen?
Kijk op de website voor meer informatie. De producten zijn te bestellen maar soms staat de eigenaresse ook met de producten op marktjes in Amsterdam. Ze is bijvoorbeeld regelmatig te vinden op de Local Goods Market in de Hallen. En nog iets leuks: alle producten kunnen op verzoek naar wens worden aangepast mocht je bepaalde allergieën of gevoeligheid hebben!

Website Pure

About the Author:

Pure natural cosmetics is not just a name, for me and many others it became a way of life! All my life I had an affinity to healthy life style. As a dancer and a trainer, i was always looking for the good combination of healthy food and healthy movement. In time I learned that its not only what you eat that matters. Also what you use as cosmetics or medical products is important. The skin is the biggest organ in our body. About 60% of what we put on our skin gets into the blood system and with that to the inner organs. I invest my heart and soul into “Pure natural cosmetics” and the best part is to hear the amazing comments from my client.

Leave A Comment

  Nieuwsbrief / Newsletter
SignUp Newsletter
* na inschrijving ontvangt u een mail waarin u uw inschrijving moet bevestigen / afteer subscription, you will receive an email in which you can acknowledge your subscription zie onze Privacy Voorwaarden / see our Privacy Statement
×